Borger hos Incita

Overskrift:

Jeg vil være køkkenchef

Lang tekst :

En måned hos Incita endte med, at Martin fandt fast job. Efter et par år i andre jobs er han i dag tilbage og under oplæring som souschef på den samme arbejdsplads, som han oprindeligt fandt hos Incita.  

Martin Svendsen arbejder i Kokkenes Køkken. Han laver mad til soldater i en kantine, og er under oplæring som souschef. Som kok har han aldrig været bange for at prøve nye ting i en branche, der aldrig står stille.

- Incita hjalp mig i gang, og så har jeg selv taget den videre derfra. Jeg har været glad for at opleve mange forskellige ting i mit arbejdsliv, og jeg vil fortsætte med at udfordre mig selv og udvikle mig. Derfor har jeg som mål en dag at blive køkkenchef, fortæller Martin.

I 2009 var Martin Svendsen på kontanthjælp og frustreret efter to dårlige joboplevelser i streg med koleriske chefer, der behandlede deres ansatte dårligt. Han kom i forløb hos Incita og fulgte forskellige kurser om at vælge og søge arbejde. Samtidig skrev han en ansøgning om dagen – stort set alle for at komme i arbejde som kok. 

Som led i forløbet gik Martin til et foredrag med en regionschef fra Forenede Kantiner, som fortalte om jobsøgning set fra arbejdsgiverens synspunkt. De faldt i snak og aftalte en jobsamtale, og kort efter startede Martin som kok på en kantine i Metropol med 300 studerende.

Siden skiftede Martin til et job i en restaurant på Fisketorvet. I 2012 og 2013 arbejdede han i en stor kantine i Nordhavn med 1200 daglige retter. Senere i 2013 stemplede han ind som kok hos Spisestuerne, som driver CBS kantine på Frederiksberg. Indtil han i 2015 fandt ”hjem” til Forenede Kantiner, som i mellemtiden havde skiftet navn til Kokkenes Køkken. 

Billede:
600x450_MartinSvendsen
LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn