Borgerinformation

Overskrift:

Copack: FLKS er en "know how"-virksomhed

Lang tekst :

Copack og FLKS samarbejder om emballageløsninger for store virksomheder. For Copacks ejer, Jens Wickstrøm, betyder samarbejdet, at han sparer tid og ressourcer og trygt kan overlade sine opgaver til FLKS, der altid får opgaven løst til tiden. 

Copack har siden 2016 givet opgaver til FLKS. Copack udvikler og designer emballage for store kunder som f.eks. Coop og de danske apoteker. Jens Wickstrøm, Copacks ejer har drevet virksomheden alene siden 2006 ved at formidle arbejdsopgaverne til virksomheder som FLKS, der i øjeblikket står for 30% af Copacks emballageopgaver.

- Jeg har ikke kapacitet eller medarbejdere til at pakke store leveranceopgaver. Men det har FLKS. Jeg sparer tid, ressourcer og omkostninger, og når jeg giver mine opgaver til FLKS, bliver der skabt arbejdspladser for fleksmedarbejdere. Samarbejdet er en win-win situation for alle, fortæller Jens.

Copack og FLKS' samarbejde startede i sommeren 2016. Copack manglede større kapacitet og fik anbefalet FLKS gennem forretningsforbindelser. Jens og Kim Madsen, FLKS' driftsleder, har siden lært hinanden godt at kende og skabt et stabilt samarbejde med plads til sjov og ærlig snak. 

- Jeg føler mig tryg, når opgaverne er hos FLKS. FLKS er en "know how"- virksomhed. De ved, hvordan de får tingene gjort til tiden, og opstår der forhindringer, har jeg en god dialog med Kim om, hvordan vi løser dem. Vi er ikke forlovet med hinanden, men samarbejdet hjælper os med at drive vores forretninger, som både skaber økonomisk og almennyttig værdi, fortæller Jens.  

Jens og Kim er enige om, at Copack og FLKS' samarbejde skal fortsætte længe endnu. Deres næste fælles mål er at udbygge arbejdsopgaverne med faste terminer og produktioner henover sommeren 2017.

Copack_Jens
 

Billede:
Copack_Jens2
LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn