Det siger borgerne

Overskrift:

Forsørger sig selv som specialarbejder

Dato:
Lang tekst :

Efter mange år uden fast job fik Osama hjælp til at finde et ordinært fuldtidsjob hos hjælpemiddelproducenten HMN. 11 år senere har han stadig jobbet som specialarbejder i svejsning.

Osama havde hovedsagelig levet af offentlig forsørgelse i godt 8 år. Så blev han sendt til jobtræning og tog et certifikatet som svejser.  I 2003 blev han henvist til Inerfa, en organisation som i dag er en del af Incita. Her kunne han blandt andet træne sine evner i at svejser, og træningen af Osama dannede baggrund for, at han blev sat sammen med hjælpemiddelproducenten HMN, som dengang - og stadigvæk i dag - er en af Incitas samarbejdspartnere.

HMN i Brøndby er en internationalt førende producent og forhandler af hjælpemidler og udstyr til handicappede. Virksomheden er blandt andet specialist i bade/toiletmøbler og har et af verdens mest nuancerede produktsortimenter indenfor feltet. Badebænke, fodskamler, vægklapsæder, rollatorer, gåborde, støttegreb mv. produceres til hele verden fra basen i Brøndby. Produktionen omfatter masser af svejsninger. 

Osama betegner selv sit job som en vigtig del af hans liv, og det betyder blandt andet, at han har kunnet forsørge sig selv og familien. Derfor er han glad for, at Inerfa lærte ham at svejse og skaffede ham jobsamtalen hos HMN.

- Jeg kan godt lide at arbejde, og jeg vil arbejde hos HMN så længe jeg kan, siger Osama. 

Før Osama kom til Danmark havde han arbejdet som elektriker i Dubai, og som dykker i Egypten.

Billede header style:
LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn