Borgerinformation

Overskrift:

Det tog 14 år at starte karrieren

Lang tekst :

Det tog 14 år at finde et job, som matchede hendes uddannelse som teknisk tegner. Siden har hun udviklet nye motorveje, pladser og parkanlæg i jobs for Rambøll, Moe & Brødsgaard og Alectia.


 

- Jeg er stolt af, at jeg er med til at nedbryde den myte, at døve og hørehæmmede ikke arbejder ligeså godt som hørende. Hvis jeg skrev, at jeg var svært tunghør, fik jeg konsekvent afslag uden begrundelse. Lod jeg være med at nævne mit handicap, fik min mand afslaget, når de ringede for at invitere mig til samtaler. For jeg kan jo ikke svare telefonopkald, fortæller Randi Louby.


 

Randi Louby startede som teknisk tegner hos Birch & Krogboe i 2005. Efter et par år skiftede hun til rådgivende ingeniør Moe & Brødsgaard, og siden fortsatte hun i jobs for Rambøll og Schneider Electric. 7 år senere vendte hun tilbage og fik større ansvar og mere i løn hos Birch & Krogboe, som i mellemtiden havde skiftet navn til Alectia. Ifølge Randi har årene med gode jobs givet hende højere selvværd, mere fysisk overskud, mere ansvar og selvfølgelig mere i løn.


 

Randi mundaflæser perfekt og har et flot talesprog. Hun er svært tunghør af fødsel,

men hendes kollegaer glemmer ofte, at hun er hørehandicappet. Hun mundaflæser så godt, at der ikke er noget særligt ved Randi, som man ikke kan vænne sig til i løbet af 10 minutter.


 

I 1989 blev hun færdig med uddannelsen som teknisk tegner. Indtil 2005 søgte hun forgæves efter jobs, som passede hendes uddannelse. Hun fandt jobs som børnehavepædagog for døve børn, og en midlertidig stilling i Vej & Park, men efter 1990 gik hun sammenlagt ledig i 9 år, inden hun blev henvist til Incita.


 

I 2005 fandt Incita en praktik, og 8 uger senere blev hun tilbudt job som teknisk assistent hos Birch & Krogboe (i dag Alectia). Sådan sluttede 14 års ørkenvandring. Resten af hendes karriere har hun ordnet selv. 

Billede:
600x450_RandiLouby
LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn