Borgerinformation

Overskrift:

Gider ikke sidde stille

Lang tekst :

Da Dennis blev løsladt, ville han gerne finde noget at stå op til. Derfor fandt han en praktik som gulvsliber. Snart fandt han sin egen niche i branchen og blev selvstændig. I dag driver han sin egen virksomhed med to ansatte.

Med en baggrund som bankrøver har Dennis prøvet mere end de fleste. Løsladt fra fængslet i 2012 blev han henvist til Incita, og det var han ikke tilfreds med.

- Jeg gad ikke Incita. Det var noget med cykler og værksteder, og jeg gider ikke spilde tiden, fortæller Dennis.

Dennis er fysisk stærk og har masser af energi. I fængslet lærte han at styre sit temperament. Han er morgenmenneske og altid i godt humør. Selvom han ikke havde nogen joberfaring eller uddannelse var han klar til lidt af hvert, og han kunne tage fat.

Dennis fandt selv en praktikplads som gulvsliber og fik Incita til at ordne det praktiske med praktikaftalen. For mange år siden har han slebet gulve, og det var godt at få genopfrisket kompetencerne. Efter et par måneder i praktik åbnede han en gulvafdeling sammen med sin bror i broderens murerfirma. De skaffede deres første opgaver ved at lave sedler med telefonnumre som de delte ud i snevejr. De første opgaver gav penge, som blev brugt på at købe udstyr, og så udviklede det sig stille og roligt derfra.

Ikke nogen der bestemmer over mig

Efter et år som gulvsliber overtog Dennis firmaet. Han investerede i mere udstyr, ansatte to mand og etablerede en moderne hjemmeside til firmaet. Hjemmesiden ligger højt på google og giver opgaver. Det giver lange arbejdsdage, som kan løbe op på 16-17 timer. Det er hårdt, men han kan leve af det, og arbejdet giver frihed.

- Jeg har det godt med at der ikke er nogen der bestemmer over mig. Jeg prøver at være en god chef, som giver ok løn, og mine ansatte har gode vilkår. De skal komme til tiden og gøre deres ting ordentligt. Så tager jeg mig af planlægningen, fortæller Dennis.

Siden han blev løsladt er der sket mange ting for Dennis. Han har også fundet en kæreste, og sammen har de fået en dejlig datter. Lige nu er Dennis nødt til at koncentrere sig om firmaet, og han kan se det udvikler sig positivt. Hvor han i starten måtte arbejde for de andre gulvfirmaer er det nu dem, der arbejder for Dennis.

Til næste år kunne der måske godt komme lidt flere ansatte, og så vil han også gerne have mere tid sammen med sin datter. Indtil da kører Dennis og dks gulvmænd videre under Dennis eget motto:

Vi høvler når det haster til næsten ingen knaster.

Billede:
Gulvsliber
LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn