Nyheder

Overskrift:

Hvem er danske arbejdsgivere helst fri for?

Dato:
07-06-2019
Lang tekst :

Incita lancerer på Folkemøde Bornholm en ny undersøgelse om danske arbejdsgivere og udsatte ledige. Vi kan blandt andet fastslå, at langt flere danske arbejdsgivere afviser blinde og døve end fx hjemløse og misbrugere. Hør debatten på Folkemøde Bornholm torsdag, "Hvem er danske arbejdsgivere helst fri for" klokken 14.45 i Selveje Danmark teltet med med ISS, DUOS, DFD, Reden Odense og Incita. 

 

Er danske arbejdsgivere rummelige eller er de ekskluderende? Der er mange myter om arbejdsgiveres syn på udsatte ledige, og dette kaster Incita lys over med Arbejdsgiveranalysen, som Incita har lavet én gang om året siden 2016. Arbejdsgiver analysen 2019 lanceres i forbindelse med årets Folkemøde Bornholm. 

 

Skal du ikke til Folkemøde, så hold øje med Incitas linkedinside, hvor vi lægger et link til arbejdsgiver analysen torsdag.  

 

Blandt andet kan vi på baggrund af anonyme arbejdsgiversvar fastslå, at blindhed, døvhed og hygiejneproblemer er de tre vanskeligste barrierer i forhold til at komme i betragtning til en praktik. I den anden ende af skalaen finder vi de relativt lettere barrierer 'hjemløshed', 'psykisk sygdom' og 'problemer med at tale eller forstå dansk'.  

Arbejdsgiver analysen 2019_hvem siger arbejdsgiverne nej til

Med dette udgangspunkt har Incita inviteret arbejdsgivere til debat på årets Folkemøde Bornholm. Vel mødt torsdag klokken 14.45 i Selveje Danmark teltet (J42 kæmpestranden) til "Hvem er danske arbejdsgivere helst fri for?" med 

• Lotte Hjortlund Andersen, People & Culture direktør hos ISS.
• CSR chef Pernille Kiær, DFD
• Divisionsdirektør Sofus Rossing fra DUOS
• Forstander Mette Guul, Reden Odense
• Direktør Christina Grøntved, Incita.
Facilitator: Johannes Bjerrum, Incita. 

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn