Nyheder

Overskrift:

Tættere på FNs verdensmål 7

Dato:
24-01-2019
Lang tekst :

Incita flytter ind i et erhvervskompleks med 350 m2 solceller og en lille vindmølle på taget. Det gør ejendommen delvis selvforsynende med strøm.

Produktionen af el forsyner fællesarealer og ladestandere til elbiler på besøg på Ellebros parkeringsplads. Det giver en årlig produktion på 17.000 kWH, som sammen med en lille vindmølle på taget bidrager til at realisere FNs verdensmål nummer 7 - om at øge andelen af vedvarende energi i det globale energimix væsentligt.  
https://www.verdensmaalene.dk/maal/7 

Hovedbygningen er opført 1959 - uden solceller og vindmølle, som først blev etableret i forbindelse med en større renovering i 2013. Her blev der også etableret ny klimaskærm, solafskærmning, som begrænser behov for nedkøling og opvarmning samt store beplantede tagflader, som opsamler regnvand og aflaster kloakker. 

På billedet ses hovedbygningen fra luften. Incita flytter også ind i en etage i bygningen ved siden af (som dog ikke er med på billedet, fordi den ikke er omfattet af Københavns Kommunes luftfotografering på https://kbhkort.kk.dk/)

selvforsynende 

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn