Indsatser til medarbejdere i Køge Kommune

Indsatser

Incitas autoriserede psykologer, certificerede coaches og fysioterapeuter har solid erfaring i helhedsorienteret at støtte medarbejdere i at undgå sygemelding eller hurtigst muligt vende tilbage til sit arbejde.

 

Download informationsfolder om Incitas indsatser i Køge.
 

Coaching

Coaching tilbydes medarbejdere i Køge Kommune, som er sygemeldte eller i risiko for at blive sygemeldte. Medarbejderen får redskaber til at reflektere over udfordringer, sætte mål og igangsætte nye handlinger for at komme hurtigt på fode igen og som forebyggelse mod langtidssygefravær.

Bestil indsatsen til en medarbejder (klik og scroll ned)

 

Psykologisk krisehjælp

Psykologisk krisehjælp er til medarbejdere, der har oplevet vold, trusler eller traumatiske hændelser. Fokus er at bringe medarbejderen hurtigt på fode igen samt at forkorte eventuelle sygdomsperioder og undgå, at medarbejderen udvikler alvorlige symptomer efter hændelsen. 
Du skal ringe til Incitas visitation på 2634 8888 for at bestille psykologisk krisehjælp. 


Fysisk træning

Fysisk træning er for medarbejdere med fysisk belastende eller nedslidende arbejde. Aktiviteterne består fx af mobiliserende eller konditionsforbedrende øvelser og afspænding eller vejrtrækningsøvelser, som styrker kropsligt og mentalt velvære. Træningen har fokus på at fastholde medarbejderen bedst muligt på arbejdspladsen.

Bestil indsatsen til en medarbejder

 

Gruppeindsatser

I mange sammenhænge er det en fordel at løse problemer i fællesskab. Vi tilbyder forløb i grupper, hvis flere medarbejdere har fælles udfordringer, kriser eller fysiske vanskeligheder.

Gruppeindsatser bestilles på e-mail: visitationen@incita.dk eller på telefon 2634 8888.

 

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn