Nyheder

Overskrift:

Her er Maria fra Silkeborg

Dato:
30-04-2019
Lang tekst :

Maria fik job efter 3 år som ledig og sygemeldt. Det er hun glad for, for trods hendes daglige smerter vil hun helst arbejde. Det har hun fortalt mange gange i Silkeborg Kommune og hos Incita Silkeborg, som hjalp hende med at vende tilbage til arbejdsmarkedet og til sidst ansatte hende. 

Siden afslutningen af Folkeskolen i 1987 har Maria arbejdet. Mange år på slagteri, som pædagog og med rengøring har slidt hendes krop til et punkt, hvor knæ og ryg undertiden hopper af led og lige skal på plads. Smerter er en del af hverdagen, og fylder så meget at hun undertiden falder i staver og glemmer, hvad hun er i gang med. 

Maria startede i forløb hos Incita i efteråret 2018. Her har hun blandt andet lært at mærke sig selv bedre og sige fra, når en opgave belaster for meget. Samtidig har hun hos Incitas fysioterapeut øvet og lært at lave andre bevægelser og holde smerterne nede med særlige øvelser for ben, mave, ryg og skuldre. 

Maria startede i april hos Incita i fleksjob to dage om ugen. Hun træner de nye øvelser hver dag. Med tre børn i skolealderen er det nemmere at få tingene til at hænge økonomisk sammen med et job, men ifølge Maria er det vigtigste at kunne være med og gøre gavn.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn