Nyheder

Overskrift:

DR Døve TV: Arbejdsgivere er helst fri for døve og blinde

Dato:
15-06-2019
Lang tekst :

Sidste uge offentliggjorde Incita Arbejdsgiver Analysen 2019, som viser, at mange udsatte ledige på forhånd sorteres fra af arbejdsgivere. Det har vi blandt andet diskuteret på det netop overståede Folkemøde Bornholm, hvor der kom mange reaktioner - og mulige løsninger.

https://www.dr.dk/ligetil/ligetil-paa-tegnsprog/arbejdsgivere-er-helst-fri-blinde-og-doeve#!/

2019juli 063
 

I løbet af Folkemødet har vi fået mange reaktioner og spørgsmål, fra udsatte ledige, fra deres pårørende og fra professionelle og organisationer som rådgiver og repræsenterer forskellige handicapgrupper. Vi er taknemmelige og vil besvare spørgsmålene så hurtigt vi kan.

Vi har også fået henvendelser fra virksomheder, som gerne rekrutterer handicappede. Virksomheder, som gerne vil ansætte flere. Og vi har diskuteret vores analysefund med store danske organisationer, som ansætter masser af udsatte målgrupper.

Det glæder vi os til at fortælle mere om. Fra debatterne har vi samlet en række input og anbefalinger, som vi sender videre til arbejdsmarkedets parter og en række ministre (så snart der er dannet en regering og udpeget nogle ansvarlige).


 

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn