Resultater

Resultater

Vi ønsker hele tiden at blive bedre til at dokumentere hvilke indsatser, der virker (og hvilke der ikke gør). På den måde kan vi hele tiden blive bedre og fokusere på redskaber og metoder med effekt. Derfor har Incita startet et omfattende effektstudie sammen med forskere fra Metropol, og arbejdet med at indføre løbende målinger og evalueringer i stadig flere af vores indsatser. 

2018: Incita-undersøgelsen 

Som del af Incitas 2020 strategi startede et tættere samarbejde med en forskningsenhed på Metropol. Formålet var at sætte fokus på dokumentation, resultater og effekter. Efter grundigt forarbejde og kortlægning startede Incitas effektstudie i 2016. Der er tale om et ganske omfattende studie, hvor vi samkører Incita-data med registerdata. 

Samkøringen af data i effektstudiet går kort fortalt ud på, at vi samler data om en masse af de forløb hos Incita, der over en længere årrække er endt bedst, altså hvor borgere har fundet arbejde eller uddannelse. På baggrund af disse forløb går vi baglæns og ser nærmere på, hvad der er sket hos Incita.

Konklusioner fra undersøgelsen ventes klar i 2018.

Målinger og resultaterVi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn