Elektronisk fakturering


Incita modtager ikke fakturaer på papir eller PDF. Fakturaer til Incita sendes til EAN-lokationsnr: 5790002333361 eller ved at indtaste online, jf. nedenstående.

 

Hvorfor?

Incita ønsker at tilbyde vores leverandører en hurtig og korrekt behandling af fakturaer, og derfor har vi indført elektronisk fakturamodtagelse med Navidoc Invoice Workflow fra Navidoc ApS. Hvis du er leverandør til det offentlige, så foregår det på samme måde. Vi understøtter de samme NemHandels netværk - dog kan du ikke anvende Virk.dk.


Gratis indtastningsside - http://gateway.navidoc.dk

Navidoc tilbyder, at leverandører gratis kan indtaste fakturaen online ved at gå ind på http://gateway.navidoc.dk (Basic abonnement er gratis). I kan nu nøjes med at vedhæfte jeres PDF faktura og vælge ”vis fil som faktura”. Herved slipper i for at indtaste alle linjerne fra fakturaen, men kan nøjes med en total linje. Portalen er ikke låst mod Incita, så I kan ligeledes sende fakturaer til andre af jeres andre kunder via portalen.

 

OIOXML/OIOUBL?
Kan du danne OIOXML/OIOUBL filer kan du ligeledes uploade disse gennem http://gateway.navidoc.dk


Problemer med Navidoc: Ring 4692 2842
Har du problemer med at komme i gang, kontakt Navidoc på 4692 2842 eller support@navidoc.dk og de hjælper jer i gang med at sende fakturaen elektronisk.


Spørgsmål til Incitas bogholderi?
Skriv til bogh@incita.dk

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn