Til virksomheder

Incita tilbyder professionelle montage og pakkeløsninger

Incita driver 3 professionelle produktionsvirksomheder i Silkeborg, København og Herlev. Vores kunder er private produktionsvirksomheder og spænder bredt fra lokale SMV’er til store internationale koncerner.  


Kunderne omfatter Steens Group, Dantoy, Galax, BabyDan,  Copack, Acelshop, Interroll og mange flere. Vi har mange ordrer om at montere halvfabrikata til færdige produkter, og om at pakke/emballere produkter klar til forhandling i detailhandlen. 

Dernæst hjælper vi med at sortere materialer og ressourcer fra produktion til genbrug i flere industrier. Hvert år bidrager Incita sammen med vores kunder til, at der bliver sorteret og genbrugt tonsvis af plastik, træ og metal, som ellers var gået til spilde. Det styrker både kundevirksomhedernes økonomi og miljøregnskab. 


Alle opgaver løses på almindelige markedsvilkår. 


Kontakt 
Silkeborg: Maj-Britt Degn Christensen, telefon 2711 8844 eller mchr@incita.dk
Incita 
Teglgårdsvej 2
8620 Kjellerup  


Herlev & København: Kenneth Hammerby på telefon 2597 2429 eller kha@incita.dk


Sammen realiserer vi FNs verdensmål
"Vi skal fremme vedvarende, inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse samt anstændigt arbejde til alle." 


Sådan lyder FNs verdensmål 8, og som kunde hos Incita bidrager du til at realisere verdensmålet. Vi skaber jobs både til almindelige fuldtidsansatte, deltidsansatte, fleksjobbere, unge ansat i fritidsjob mv., og vores produktionsafdelinger er et vigtigt led i visionen om det rummelige arbejdsmarked, som Incita arbejder for i alle vores aktiviteter.


Har I plads til et menneske i praktik?

Et af de bedste redskaber til at komme i gang på arbejdsmarkedet er en praktik. Incita har stor rutine i at gøre det let for arbejdsgivere at være praktikvært.  
Se nærmere i denne folder om praktikpladser for virksomheder


maal-8


Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn