Nyheder

Overskrift:

Incita søger en studentermedhjælper til kvalitetsindsats

Dato:
09-10-2017
Lang tekst :

Har du lyst til at arbejde med kvalitetsindsatser og er du positiv, stabil og resultatorienteret? Så er du måske vores nye studentermedhjælper. 
 

Incita er en spændende arbejdsplads med mange faggrupper, som arbejder for den fælles vision om at udvikle og skabe det rummelige arbejdsmarked. Aktuelt søger vi en studentermedhjælper til at evaluere vores indsatser med forskellige målgrupper af mennesker på kanten af samfundet.
 
Vi tilbyder
*Gode faglige udviklingsmuligheder.
*En fagligt og socialt velfungerende arbejdsplads.
*Sund økologisk mad i kantinen.

Dine opgaver
Hovedopgaven bliver at evaluere vores forløb for borgere fra Region Hovedstaden. Evalueringen skal udføres som korte 5-10 minutters telefoninterviews, så du skal kunne guide og styre borgeren igennem et spørgeskema. Du vil komme til at tale med alle typer af personer i telefonen og skal derfor kunne håndtere at tale både med de glade og optimistiske, men også de skuffede og frustrerede borgere.

Andre opgaver vil være telefoninterviews med virksomheder fra vores virksomhedsdatabase om, hvorfor de ansætter ledige med andre udfordringer end arbejdsløshed i job og praktik samt diverse administrative opgaver.

Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse (fx antropologi, folkesundhed, sociologi, statskundskab eller lign.) og har minimum 2 år tilbage af studiet.
 

Om dig
*Du er stabil, resultatorienteret og tager ansvar for dine opgaver

*Du har kendskab til eller praktisk erfaring med interviewteknikker – specifikt telefoninterviewteknikker

*Du har erfaring med Excel og internetbaserede spørgeskemaer såsom Enalyzer.

*Du kan skabe positive relationer med mennesker over telefonen. Du bliver ikke slået ud af afslag, men derimod motiveret til at fortsætte.
 

Vilkår
Stillingen er på 5-7 timer om ugen i tidsrummet 10-15.30.
Der vil være mulighed for at få tilrettelagt arbejdstiden under hensyntagen til undervisning og eksamener.

 

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt

 

Spørgsmål
Kontakt kvalitetskonsulent Mirian Rønne på telefon 25 97 34 68.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning mærket ”studentermedhjælper” til soegjob@incita.dk så vi har den senest fredag den 20. oktober 2017 kl. 13.00.

Vi forventer at holde løbende samtaler.
 

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked - ikke blot ved at tale om det, men ved at levere det. Vi tager det rummelige arbejdsmarked seriøst og opfordrer alle uanset alder, køn eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.
 


 

 

LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn