Nyheder

Overskrift:

Politisk debat hos Kilden

Dato:
27-09-2017
Lang tekst :

Bred politisk enighed tirsdag hos Kilden i Incita, hvor Socialborgmester Jesper Christensen (A), Mia Nyegaard (B) og Karina Rohrberg (V) diskuterede indsatser for mennesker med hjerneskade.


3 veloplagte politikere diskuterede politik med fokus på hjerneskadeområdet, da Kilden i Incita holdt vælgermøde for Kildens brugere, pårørende og venner. Slagets gang blev styret af Morten Lorentzen fra Hjerneskadeforeningen, som livestreamede til deres facebookgruppe med 8.000 medlemmer, som sendte spørgsmål ind til mødet hjemmefra stuerne. 


Socialborgmester Jesper Christensen (A), Mia Nyegaard (B) og Karina Rohrberg Jessen (V) er enige om meget. Man vælger ikke sin sygdom, og derfor skal København støtte mennesker med hjerneskader. Politikerne vil også gerne støtte pårørende og børn til mennesker med hjerneskader. 


Politikerne ønsker også transparens om priserne på forskellige indsatser, så der er ægte konkurrence på pris og kvalitet mellem offentlige og private tilbud. Et modigt løfte i betragtning af den kritik af unfair opgørelser af priser, som brancheforeningen Selveje Danmark ved flere lejligheder har rejst på vegne af leverandører til det offentlige.

 

Vælgermøde_kv17_3

Vælgermøde_kv17_1
 
 

 

LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn