Nyheder

Overskrift:

Produktionskoordinator til ny socialøkonomisk produktion i Næstved

Dato:
14-06-2017
Lang tekst :

Incita åbner en ny produktion i Næstved, og søger i den forbindelse også en ny produktionskoordinator. Er du praktisk anlagt og har flair for at skabe udvikling og trivsel hos udsatte ledige og sygemeldte? Så er du måske vores nye produktionskoordinator til vores nye socialøkonomiske produktion i Næstved..
 

Som projektkoordinator kommer du med fra start, når vi åbner en ny produktionsafdeling i Næstved. Afdelingen er et samarbejdsprojekt mellem Incita og produktionsvirksomheden Mammut. Din primære opgave er at drive produktionen, som består i at sortere brugte uniformer og andet tøj til recycling. Konkret er opgaverne at sortere, afklippe lynlåse og knapper, tømme lommer og gøre klar til videre brug af tekstiler og andre ressourcer. Projektet skaber både en samfundsmæssig, miljømæssig og økonomisk gevinst, og samtidig giver det jobs til en sårbar målgruppe.

 

Du skal gå forrest i produktionen, og samtidig støtte udsatte ledige og sygemeldte mennesker, f.eks. veteraner, i at løse sorterings- og forarbejdningsopgaverne. Du refererer til en teamleder i Incita.

 

Produktionskoordinatorens opgaver og ansvarsområder
*Dagligt ansvar for produktionen
*Skabe struktur i dagligdagen for teamet sammen med ledelse og ansatte
*Skabe sammenhæng i opgaverne og sikre support til medarbejderne, så opgaverne løses godt og til tiden
*Løbende evaluering og afrapportering overfor produktionens ledelse

*På længere sigt også gerne evaluering og afrapportering til samarbejdspartnere.

 

Om dig
*Du har lyst til at arbejde med at forbedre muligheder for udsatte ledige og sygemeldtes muligheder på arbejdsmarkedet
*Du er praktisk anlagt
*Du har gode samarbejdsevner
*Du er initiativrig, selvstændig og kan skabe overblik
*Du kan skabe udvikling og trivsel omkring dig
*Din baggrund kan være håndværksmæssig, fra en produktion eller som underviser på en erhvervsskole eller produktionsskole
*Du har måske en baggrund i militæret
*Du har måske erfaring med opstart af produktion eller projekter
*Du bor i Næstved eller omegnen
  
Vi tilbyder
*Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
*Gode muligheder for at påvirke din egen funktion
*Flekstid
*Ansættelse på overenskomst
*Meningsfyldt arbejde i en ambitiøs socialøkonomisk virksomhed 
 

Spørgsmål?
Kontakt områdechef Brita Stallknecht på telefon 2821 6666 / bst@incita.dk eller teamleder Jette Topp på telefon 2780 4245 / jto@incita.dk.


Sådan søger du
Send din ansøgning per e-mail til soegjob@incita.dk, så vi har den senest mandag den 3. juli. Mærk venligst din ansøgning ”Produktionskoordinator Næstved” i emnefeltet. 
 

Incita er en spændende arbejdsplads med mange produktionsmedarbejdere, socialrådgivere, psykologer, fysioterapeuter og virksomhedskonsulenter, som arbejder for den fælles vision om at udvikle og skabe det rummelige arbejdsmarked. Vi har mange ambitioner og vores ordrebøger er fyldte.
www.incita.dk

 

Mammut er en internationalt førende virksomhed, når det gælder produktion af arbejdstøj og firmatøj. Mammut har produktionsfaciliteter i Polen, Ukraine, Kina og det fjerne Østen og leverer firmatøj i det meste af Europa. Hovedkontoret er i Næstved.
www.mammut.dk 


Incita arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked og opfordrer alle uanset køn, alder, etnisk oprindelse osv. til at søge stillingen. 

LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn