Om incita

Om Incita

rsv-cmyk-eps

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked - ikke blot ved at tale om det, men ved at levere det. Organisationens historie går tilbage til 1966. 

Organisationen er etableret som en erhvervsdrivende fond, der er delt i 3 afdelinger, som alle arbejder for et fælles mål om at støtte målgrupper af ledige og sygemeldte med at finde vejen til beskæftigelse, uddannelse og afklaring om deres fremtid på arbejdsmarkedet. Samlet indgår de 3 afdelinger i det, vi kalder Incita gruppen.

Incita laver forløb, som støtter mennesker til at kunne forsørge sig selv. 

FLKS er en produktionsvirksomhed, som tilbyder services, industriel montage og produktion til virksomheder på almindelige markedsvilkår.

Kilden er et arbejdsfællesskab for mennesker med senhjerneskader. 


Incitas kantine er en ungekantine med praktikpladser, kompetenceudvikling og uddannelsespladser. Arbejdet i kantinen består blandt andet i at tage et hygiejnebevis m.m.

Milepæle

I dag

Incita beskæftiger cirka 90 medarbejdere: psykologer, socialrådgivere, konsulenter med speciale i det rummelige arbejdsmarked, konsulenter med speciale i uddannelse og vejledning, fysioterapeuter, faglige instruktører og en diætist.

2008

Revacentret i København skifter navn til Incita, blandt andet fordi revalidering kun udgør en mindre del af aktiviteterne, og fordi stadig flere aktiviteter finder sted udenfor København.

2005

Organisationen omdannes til erhvervsdrivende fond, og bliver løsrevet som uafhængig virksomhed.

1989

Organisationen får flere opgaver af Københavns kommune og skifter navn til Revacentret i København. 

1966

"Optræningsinstituttet ved Rigshospitalet" indvies for at genoptræne folk med arbejdsskader.
LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn