Projekter

Kort tekst:

Samlingen af 100 specialmøbler om måneden kan træne cirka 50 ledige og en håndfuld beskyttet beskæftigede hos Incita. Samarbejdet er tæt og loyalt, og HMN glæder sig over at kunne deltage i indsatsen for at træne og støtte udsatte ledige.

Kort tekst:

Incita er med i en række nye projekter, som kortlægger blindes uddannelsesmuligheder og arbejdspotentialer for at støtte blinde og synshandicappede i job.

Kort tekst:

Bycykelværkstedet fungerer som et beskyttet værksted for ledige på genoptræning, revalidering eller arbejdsprøvning. Alle Københavns 2.000 bycykler serviceres og repareres af Incita.

Kort tekst:

Bankpension og Incita lancerede i 2011 ”Aktiv Skadesbehandling” til Bankpensions medlemmer. Det frivillige tilbud hjælper sygemeldte medarbejdere hurtigere tilbage på arbejdspladsen og forebygger tidlig pensionering. 

Kort tekst:

Langtidssygemeldte risikerer at miste jobbet og glide ud af arbejdsmarkedet, og mange oplever sociale og økonomiske problemer oveni deres helbredsproblemer. Det er baggrunden for TTA-projekterne, der startede som et pilotprojekt og dernæst et større projekt i 22 kommuner. Incita har været med fra starten.

Overskrift :
Kort tekst:

Kilden er et arbejdsintegrerende dagtilbud for voksne med erhvervet hjerneskade efter endt behandling og revalidering.

Kort tekst:

Incita har deltaget med psykologer og fysioterapeuter i forskningsprojektet TIKI. Projektet har afprøvet nye indsatser for patienter med rygproblemer.

Kort tekst:

Incita har sammen med Jobcenter Gentofte startet et analyse- og innovationsprojekt om borgere i virksomhedspraktik.

LOGO_farve-transparant-baggrund

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse

Ok, så ved jeg det.

FØLG OS

Følg os på LinkedIn